Meistä.

Maailman johtava kehittyvä ja innovoiva BPO-yritys, jolla on 46 vuotta kokemusta alalta.

Foundever

Keitä olemme?

Saatat tuntea meidät Sitelinä tai SYKESinä – tosiasia on, että olemme molemmat, ja Foundever! Syksyllä 2021 kaksi alamme johtavaa yritystä Sitel ja SYKES yhdistyivät Sitel Groupiksi. 1.3.2023 alkoi täysin uusi luku, kun meistä tuli Foundever.

Yrityskulttuurimme perustuu tiimityöhön, innovaatioon ja sitoutumiseen aina korkeimpaan laatuun. Pääkonttorimme on Miamissa, Floridassa (USA) ja toimintaamme löytyy vielä lisäksi 45 maasta, joten tuemme nykyään 750 asiakkuutta 60 kielellä.

Etsitkö kokenutta ja ketterää kumppania? Ota meihin yhteyttä!

Foundever Suomessa

Foundever Suomi perustettiin Turussa vuonna 2002. Tarjoamme ulkoistettua asiakaspalvelua sekä asiakastukea kaikilla pohjoismaisilla kielillä sekä pienille yrityksille että monikansallisille toimijoille. Toimistomme sijaitsee Kupittaalla Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella, ja osa työntekijöistämme tekee töitä myös etänä. Tarjoamme laajat etätyömahdollisuudet työntekijöillemme, ja tämä mahdollistaa myös nopean reagoinnin asiakasyrityksen palveluntarpeen kasvaessa.

Arvomme ohjaavat kaikkea toimintaamme, ja tavoitteemme on aina olla vastuullinen ja yhteiskunnallinen toimija sekä luotettava kumppani asiakasyrityksillemme. Tarjoamme vahvaa osaamista parhaan asiakaskokemuksen varmistamiseksi nykyaikaisin työkaluin. Koulutamme työntekijämme aina asiakasyrityksen tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

20 vuoden kokemuksemme ulkoistetun asiakaspalvelun ja asiakastuen tarjoajana antaa meille vankan kokemuspohjan BPO (Business Process Outsourcing)-kumppanuudesta. Pidämme huolta brändimielikuvasta ja laadukkaan asiakaskokemuksen ylläpitämisestä, oli yritys sitten pieni ja paikallinen tai suuri ja maailmanlaajuinen.

Foundever Pohjoismaissa

Foundever Ruotsi

Ruotsissa Foundever perustettiin vuonna 1996. Tarjoamme asiakaspalvelua ja asiakastukea viidestä toimistosta: Jönköping, Göteborg, Kalmar, Dals-Ed sekä Sveg. Myös Ruotsissa sijaitsevat toimistomme palvelevat erikokoisia toimijoita eri toimialoilta, kaikilla pohjoismaisilla kielillä.

Foundever Norja

Löydät Foundeverin Länsi-Norjan pääkaupungista Bergenistä. Bergenin Fyllingsdalenissa sijaitsevasta nykyaikaisesta toimistostamme olemme vuodesta 2010 lähtien tarjonneet korkealaatuista norjalaista asiakaspalvelua, teknistä tukea, myyntiä ja back office -asiakkaita pääasiassa verkkokaupat ja median ja kuljetusalat.

Foundever Tanska

Foundever tarjoaa asiakaspalveluratkaisuja kolmesta palvelukeskuksesta Tanskassa; Kööpenhamina, Odense ja Sønderborg. Vuonna 1994 astuimme Tanskan markkinoille, ja siitä lähtien olemme rakentaneet suhteita asiakkaisiin, jotka toimivat useimmilla toimialoilla; terveydenhuollosta vähittäiskauppaan, autoteollisuuteen ja kaikkeen siltä väliltä.

Foundever Kypros

Maantieteellisesti pohjoismaisten keskustemme lisäksi toimitamme pohjoismaista tukea myös Kyproksen Larnakasta. Pohjoismaiset ja muut eurooppalaiset muuttavat tänne töihin ja nauttimaan lämpimämmästä ilmastosta, mikä tarkoittaa, että kielen laatu on sama kuin onshore-ratkaisussa, mutta halvemmalla. Avasimme ensimmäisen keskuksemme Larnakassa vuonna 2017 ja olemme sen jälkeen kasvaneet nopeasti; jo vuonna 2019 avasimme toisen keskuksemme ja kolmas keskus avattiin vuonna 2021.

Etsitkö
globaalia
paikallista
avointa
kokenutta
pohjoismaista
suomalaista
BPO-kumppania?

Ota yhteyttä

Etsitkö kumppania asiakaspalvelusi ulkoistamiseen? Ota yhteyttä meihin jo tänään, niin esittelemme räätälöidyn tarjouksen juuri teidän yrityksenne tarpeisiin!